unieke vergaderlocatie in limburg

Ben je op zoek naar een inspirerende en veelzijdige vergaderlocatie in Limburg? Dan hoef je niet verder te zoeken, want All In Echt biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst. Onze vergaderlocatie combineert moderne faciliteiten met een unieke, sfeervolle omgeving en eventueel uitdagende groepsactiviteiten. Of het nu gaat om een zakelijke vergadering, een creatieve brainstormsessie of een grootschalig evenement, bij All In Echt ben je verzekerd van een professionele en gastvrije ambiance die je bijeenkomst naar een hoger niveau tilt.

Bekijk alle uitjes

 

 

Onze diverse vergaderzalen

Bij All In Echt vind je naast ons ruime aanbod aan activiteiten ook veel zalen en ruimtes, die je kunt huren om in te vergaderen. Ook worden deze ruimtes vaak ingezet voor evenementen en feesten. Alle zalen hebben hun eigen identiteit, waardoor je altijd een vergaderzaal vindt die prima bij je wensen en behoeftes aansluit. Ook de afmetingen en hierdoor de capaciteit per zaal verschilt, waardoor we zowel ruimte hebben voor kleine gezelschappen als grote gezelschappen. Elke zaal en ruimte heeft een eigen, gratis wifi-aansluiting en is voor iedereen toegankelijk. In de vergaderzalen is een speciaal zakelijk netwerk geïnstalleerd, zodat er een veilige en snelle verbinding is.

home.png Alles onder één dak

groepen.png Grote en kleine groepen

leeftijd.png Voor jong en oud

offerte.png Voorstel op maat

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Combineer het formele met het informele

Vergaderen is natuurlijk een formele aangelegenheid, maar dat houdt niet in dat het niet gecombineerd kan worden met een informele gebeurtenis. Bij All In hebben we leuke groepsactiviteiten, die je prima kunt combineren met de huur van je vergaderruimte. Je kunt bij ons activiteiten los huren of in een arrangement. We hebben bijvoorbeeld speciale teamuitjes arrangementen. We bieden onder andere een teamuitje met twee heats karten, 1 uur Prison Island, een drankarrangement van vijf uur en anderhalf uur barbecueën of een karaoke teamuitje met 2 uur karaoke, 1.5 uur barbecueën en 4 uur drankarrangement. Bovendien is het bij ons mogelijk om zelf een arrangement op maat samen te stellen.

Aansluitend een feestje

Je kunt onze vergaderlocatie ook combineren met een bedrijfsfeest achteraf. Wil je graag je personeel even verwennen? Of heb je iets speciaals te vieren? Een bedrijfsfeest in All In is een unieke gelegenheid. We bieden een heerlijke catering op maat, kunnen de zalen inrichten zoals jij wenst en verzorgen alles van A tot Z. Voor grote en kleine bedrijfsfeesten kunnen wij jouw feestlocatie in Limburg zijn.

Vergaderen in limburg bij All in Echt

Kies voor jouw volgende vergadering een bijzondere vergaderlocatie in Limburg, die jullie creativiteit zal stimuleren. Kies voor All In Echt. Onze vergaderlocatie is makkelijk bereikbaar vanaf de A2 en N276. We hebben ruime parkeergelegenheid, die bovendien gratis is. Daarnaast hebben we een diversiteit aan zalen, die van alle gemakken voorzien zijn. Wanneer je moet vergaderen in Limburg kies dan geen standaard formele locatie. Kies iets unieks en het zal geheid een stimulerende en creatieve vergadering worden.

Bekijk alle uitjes