Zalen & Ruimteverhuur

Wil je voor een speciale gelegenheid een zaal huren in regio Limburg? Dan ben je bij All In Echt aan het goede adres. Naast leuke groepsactiviteiten hebben we ook multi inzetbare feestzalen te huur, waar jij je event of feest op unieke wijze kunt vieren. Al onze feestzalen hebben een eigen identiteit, afmetingen en capaciteit. We bieden in iedere feestzaal wifipunten aan en het is voor iedereen toegankelijk. Voor zakelijke events hebben we ook een zakelijk netwerk aangemaakt, zodat er altijd sprake is van een snelle verbinding.

Een unieke zaal huren in Limburg doe je bij All In Echt

Voor wie op zoek is naar een bijzondere locatie voor een evenement, biedt All In Echt de perfecte oplossing. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een andere speciale gelegenheid, onze veelzijdige en sfeervolle zalen zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Met uitstekende faciliteiten, persoonlijke service en een prachtige omgeving is All In Echt dé plek om jouw evenement tot een groot succes te maken.

Bij ons een feestzaal in Limburg huren

De feestzalen bij All In, gelegen te Echt in Limburg, zijn speciaal wat betreft thema en aankleding. Daarom zijn ze prima geschikt voor verschillende feesten en evenementen. Bovendien kun je, wanneer je de organisatie van jouw feest aan een eventplanner overdraagt, ook alles op maat laten maken. We bieden namelijk naast los een zaal huren in Limburg ook de organisatie van complete feesten aan. Kies je voor dit laatste, dan regelt All In alles van A tot Z. We verzorgen een op maat gemaakte catering en voorzien jouw zaal van de geschikte aankleding en decoraties. Ook dingen als muziek, licht, drank en eventuele unieke activiteiten verzorgen wij.

Wil je een bijzondere feestzaal huren bij All In Echt te Limburg? Je hebt de keuze uit zeven bijzondere indoor feestzalen, maar we hebben ook een outdoor feestlocatie. Lees meer over deze zalen hieronder.

grote_zaal.jpg

Grote zaal

+- 600 Personen (staand)

+- 300 Personen (zittend)

Onze grote zaal is een multi inzetbare ruimte. Door de hoogte en oppervlakte van de zaal, is deze zeer geschikt voor evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten of markten. De zaal biedt ruimte aan circa 600 personen staand en 300 personen zittend.

Salsa.jpg

salsa zaal

+- 250 Personen

Onze Salsa zaal is de plek om te genieten van een heerlijk barbecue buffet. Onze koks maken de lekkerste specialiteiten voor je klaar op de grote grill. Tevens kun je hier, op dit warm aandoende Cubaanse pleintje, ook terecht om salsa te dansen. In deze zaal kunnen we plusminus 250 personen huisvesten.

Brasserie.jpg

brasserie jean

+- 250 Personen

Onze brasserie, gelegen op de eerste verdieping, is zeer geschikt voor themafeesten, buffetten en borrels. We hebben een mooie houten dansvloer waar men kan dansen op de muziek van een van de top orkesten. In deze zaal kunnen we circa 250 personen onderbrengen.

Knievel.jpg

Evel Knievel

+- 150 Personen

Een robuuste, stoer ingerichte kroeg waar de liefhebbers van snelheidsporten hun hart kunnen ophalen. Tevens schitterend om hier vanaf het panorama terras onder het genot van een drankje de verrichtingen van de karters gade te slaan. We kunnen in deze unieke kroeg 150 personen plaats bieden.

Amsterdams.jpg

tante bep

+- 75 Personen

Een echt Amsterdams cafeetje, zo weggeplukt uit onze hoofdstad. Beroemd om zijn smartlappen en authentieke inrichting. De circa 75 gasten die hier in kunnen plaats nemen, gaan gegarandeerd genieten van heerlijke meezingers en dramatische tranentrekkers.

limburgs2.jpg

bie d'n tied

+- 75 Personen

In dit heerlijke ouderwetse dorpskroegje, dat lijkt te zijn weggeplukt uit welk Limburgs dorp uit vroegere tijden dan ook, lijkt het of de tijd heeft stil gestaan. Een echt ouderwets gezellige kroeg waar men perfect terecht kan om een pilsje te drinken.

marktplein.jpg

het marktplein

+- 225 Personen

Ons Marktplein is de centrale ontmoetingsplek waaraan vrijwel alle ruimtes liggen waar je kunt vertoeven. Het sfeervolle pleintje, voorzien van twee mooie vides met zitplaatsen, herbergt onder andere een echt Belgisch Frietkot en diverse terrasjes. Ons Marktplein biedt plaats aan ongeveer 225 personen.

valdeludo.jpg

valdeludo

+- 500 Personen

Valdeludo is een outdoor avonturenpark voor kinderen. ‘s Avonds ontstaat er een magische outdoor feestlocatie, geheel aangekleed met hippe foodtrucks en sfeervolle verlichting. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een feestlocatie met een festivalsfeertje.